Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h

ساخت وبلاگ

I den första omgången av matchen mellan de två lagen spelade Vegas Golden Knights mycket rörigt offensivt. De gjorde 42 skott i fältet men fick ingen bra chans att göra mål. De berodde på den perfekta prestationen för målvakten som bär NHL Ishockey Tröjor för att hålla spelet till övertid. Men förlorade ändå mot Minnesota Wild-laget. Det största problemet med Vegas Golden Knights är fortfarande spelarens skada som har lämnat Vegas Golden Knights otillgänglig i mittpositionen.

I början av spelet valde Vegas Golden Knights fortfarande liknande taktik som den tidigare. De försökte sitt bästa för att bilda ett skott genom en mycket enkel utgång och mittfält. Ett sådant brott kunde dock inte utgöra ett hot mot Minnesota Wild, som var i full gång. Minnesota Wild ägnar mer uppmärksamhet åt kollisionen idag och är också mer proaktiv när det gäller att leta efter stötande möjligheter.

Minnesota Wild visade återigen bra kontroll i det här spelet. De sköt 35-28 för att leda Vegas Golden Knights. Målvakten spelade också bra. Matt Dunbar mål i andra kvartalet gav dem ledningen. Jonathan Marcheso och Alex Tucci gjorde emellertid mål i rad under andra kvartalet för att överträffa poängen, vilket satte mycket press på Minnesota Wild-laget. Under det tredje kvartalet kunde Minnesota Wild inte starta spelet. Alex Tucci, klädd i en Vegas Golden Knights tröjor, gjorde ytterligare ett mål och gjorde två gånger för att hjälpa laget att säkra sege. Till slut besegrade Vegas Golden Knights Minnesota Wild 3-1. Nästa match mellan de två lagen kommer att spelas på Minnesota Wilds hemplan två dagar senare.

Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h...
ما را در سایت Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tom lee ishockeyfan602 بازدید : 203 تاريخ : 30 / 2 / 1400 ساعت: 8:54 PM

NHL fortsätter den hårda striden i slutspelet. Hemma besegrade Carolina Hurricanes Nashville Predators 5-2. Blind-Amor, klädd i en NHL Ishockey Tröjor, har hjälpt Carolina Hurricanes att nå slutspelet i tre år i rad. Men den här säsongen har de varit den första platsen i divisionen och gick in i slutspelet som favorit bland ligamästaa. Detta sätter press på de unga Carolina Hurricanes. det är självklart.

Efter att spelet började gjorde Nashville Predators det första målet, och sedan kvitterade Carolina Hurricanes. Vid 4:19 andra kvartalet gjorde Carolina Hurricanes kapten Jordan Starr bollen och Nashville Predators utjämnade poängen. Carolina Hurricanes gjorde ytterligare tre mål i tredje kvartalet för att låsa upp ställningen till 5-2.

De fans som kom för att titta på spelet idag är nästan tillbaka till staten före epidemin, men frenesien på scenen gjorde Carolina Hurricanes lite nervös. Carolina Hurricanes skickade en rookie målvakt i det här spelet, Nedrikovic klädd i en Carolina Hurricanes hockeytröja för att starta. Sedan Cam Ward 2006 har Nedrikovic blivit Carolina Hurricanes första playoff-målvakt. Förra gången Cam Ward och Carolina Hurricanes besegrade Edmonton Oilers i finalen för att vinna den enda Stanley Cup i laghistoria.

Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h...
ما را در سایت Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tom lee ishockeyfan602 بازدید : 174 تاريخ : 29 / 2 / 1400 ساعت: 0:40 AM

Idag spelade NHL den sista omgången av ordinarie säsong, där hemmalaget Winnipeg Jets besegrade gästande Toronto Maple Leafs 4-2.

Förutom norra zonen har alla ordinarie säsonger i ligan avslutats och rankningen av norra zonen har också bestämts. Toronto Maple Leafs, som bär Toronto Maple Leafs tröjor, har för närvarande 77 poäng. De har gått in i slutspelet för att möta Montreal Canadiens som den första i North District. Winnipeg Jets rankas för närvarande tredje i norr med 61 poäng och möter Edmonton i slutspelet. Oilers. Även om de två lagen inte har rankningstryck hoppas de båda att förbereda sig för slutspelet genom den ordinarie säsongsfinalen, särskilt för Winnipeg Jets, som förlorade 8 matcher i de senaste 10 matchea och förlorade 5 matcher i rad hemma. Hemmets seger är avgörande för lagets självförtroende. Toronto Maple Leafs-käan Mitch Maer är iväg för det här spelet.

De tävlande slutspelet börjar snart, behöver du köpa en tröja för att stödja ditt favoritlag? Var vänlig och uppmärksamma vår webbplats, vi kommer att fortsätta att uppdatera NHL Ishockey Tröjor och nyhetea.

Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h...
ما را در سایت Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tom lee ishockeyfan602 بازدید : 194 تاريخ : 25 / 2 / 1400 ساعت: 8:57 PM

På morgonen den 8 maj besegrade Vegas Golden Knights hemma Saint Louis Blues på övertid. Saint Louis Blues förlitade sig dock på den värdelösa förlusten av ordinarie tid och fick 1 poäng för att framgångsrikt kvalificera sig för slutspelet.

Den ordinarie säsongen har gått in i slutskedet. Saint Louis Blues leder Arizona Coyotes tillfälligt med 8 poäng. Så länge spelet håller ordinarie tid och inte förlorar kommer Saint Louis Blues, som äger NHL Ishockey Tröjor, in i slutspelet. Vegas Golden Knights rankas för närvarande först i Weste Conference, och detta spel är sannolikt den första omgången av de kommande slutspelen.

De två lagen gjorde 3-3 på ordinarie tid och gick in på övertid. Under de sista 18 sekundea av övertid hjälpte Jonathan MarchessauIt mål i Vegas Golden Knights tröjor Vegas Golden Knights säkra sege. Till slut besegrade Vegas Golden Knights Saint Louis Blues 4-3 på övertid. Saint Louis Blues avancerade fortfarande till slutspelet trots att han förlorade.

Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h...
ما را در سایت Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tom lee ishockeyfan602 بازدید : 202 تاريخ : 21 / 2 / 1400 ساعت: 11:45 PM

På morgonen den 4 maj fortsatte NHL ordinarie säsongsmatch. På sitt hemmafält gjorde Minnesota Wild tre mål i rad i tredje kvartalet och besegrade Vegas Golden Knights som kom till utmaningen 6-5.

De två lagen spelade mycket hårt. De två lagen visade sin bästa form. Efter de två första kvartalen i matchen presterade Vegas Golden Knights NHL Ishockey Tröjor bra och tog en 5-3 ledning tillfälligt. I det avgörande tredje kvartalet av spelet inledde Minnesota Wild en dödlig motattack, gjorde 3 mål i rad och överträffade poängen. Till slut besegrade Minnesota wild Vegas Golden Knights 6-5 för att vinna matchen.

Tävlingen om de tre bästa i Weste Conference blir mer och mer spännande. Vegas Golden Knights har vunnit 9 matcher på de senaste 10 matchea och Minnesota Wild har också vunnit 8 matcher på de senaste 10 matchea. För närvarande leder Vegas Golden Knights Minnesota med 6 poäng. Om Vegas Golden Knights kan fortsätta sin status kommer de sannolikt att delta i slutspelet som nummer ett i Weste Conference. På detta sätt kommer Vegas Golden Knights tröjor också att visas i slutspelet.

Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h...
ما را در سایت Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tom lee ishockeyfan602 بازدید : 188 تاريخ : 17 / 2 / 1400 ساعت: 8:51 PM